Naturturismföretagen

Blir vi fler kan vi göra mer  

Kvinna njuter i skogen

Bli medlem i Naturturismföretagen nu och få rabatt på medlemskapet första året. Blir vi fler kan vi göra mer och få en starkare röst för natur-, eko- och kulturturism i Sverige.

Driver du företag inom naturturism och vill hänga med andra som brinner för äventyr, upplevelser, kultur, kärlek till naturen, en hållbar utveckling i turismbranschen, djuren och lokalsamhället du är verksam i? Välkommen som medlem i Naturturismföretagen.

Som branschorganisation driver vi frågor som är viktiga för naturturismens utveckling i landet.

Erbjudande

Använd rabattkoden 5ntf2024 när du ansöker om medlemskap och du får 300 kr rabatt under ditt första år som medlem.

Erbjudandet gäller för nya medlemmar, till och med 14 juni 2024.

Vad får jag som medlem?

Förutom att vara en del av ett nationellt nätverk med likasinnade erbjuder vi till exempel olika slags kompetenshöjande aktiviteter (digitala medlemsträffar, en årlig branschträff, utbildningar, hållbarhetsmätning), en förmånlig företagsförsäkring (för företag med omsättning under 2 miljoner kr) samt medlemsrabatter tillsammans med några av våra samarbetspartners. 

Läs mer om de olika medlemskapen och medlemsförmånerna>>

Fyll i formuläret, använd rabattkoden 5ntf2024 för att ta del av erbjudandet och ansök om medlemskap här >>

Blir vi fler – kan vi göra mer

Fler medlemmar innebär att naturturismföretagandet i Sverige får en starkare röst gentemot beslutsfattare, myndigheter och intresseorganisationer när det handlar om att lyfta företagens och branschens betydelse för en hållbar utveckling i besöksnäringen, samt företagens positiva påverkan på landsbygdsutvecklingen.

Fler medlemmar och ett större nätverk ökar också Naturturismföretagens möjligheter att förbättra förutsättningarna att bedriva naturturistisk verksamhet och att stötta företag i branschen. Vill du dra nytta av att ingå i vårt nätverk och samtidigt bidra till vårt arbete? –  ta del av vårt erbjudande och bli medlem i dag!  

Om Naturturismföretagen
Naturturismföretagen är branschorganisation och den gemensamma rösten för natur-, kultur-, och ekoturismföretag i Sverige. Vi verkar för bättre förutsättningar att driva naturbaserad turism och en hållbar utveckling av näringen.

Arbetet bedrivs genom aktivt påverkansarbete, strategiska partnerskap, kunskapsspridning, konsultation och kvalitetsmärkningen för hållbara naturupplevelser – Nature’s Best Sweden.

Kategori

Taggar

Dela

Fler nyheter