Naturturismföretagen

Forum för naturturism 2020

forum for naturturism istock mixetto med logga

Nu har vi öppnat upp anmälan till Forum för naturturism som i år hålls den 10 november

Branschträffen för naturturism i Sverige flyttas i år till den digitala världen på grund av gällande mötesrestriktioner. Men mer än någonsin är det viktigt att vi i branschen samlas för att tillsammans skapa framtidstro och inspirera till en allt mer hållbar utveckling. I årets program ges därför stort utrymme till samtal och diskussioner.

Med den mötesmetod som vi genomför forumet, gör vi det möjligt för alla att delta aktivt och komma till tals. Open Space är en arbetsmetod för dialog, erfarenhetsutbyte och utvecklingsarbete som fungerar lika bra digitalt som för fysiska möten. I samband med din anmälan får du mer information om hur mötet kommer att gå till.
Vi hoppas du vill vara med och delta på Forum för naturturism 2020 den 10 november.

”Inspiration och kunskap tillsammans med kollegor från hela landet, på en av höstens viktigaste nationella träffar för Sveriges natur- och ekoturismföretagare!”

Information om dagen och program hittar du HÄR >>

 

Intresset för årets Forum är större än vi kunnat ana så dessvärre har vi varit tvungna att sätta tak för antalet deltagare och nu stängt möjligheten att anmäla sig.
Vill du chansa på att få en reservplats vid eventuella återbud kan du skicka oss ett mail till info@naturturismforetagen.se så sätter vi upp dig på reservlistan. Märk mailet med ”Reserv Forum”

Med hjälp av finansiering från Tillväxtverket är deltagandet i Forum 2020 kostnadsfritt.

Kategori

Taggar

Dela

Fler nyheter

forum for naturturism istock mixetto med logga

Forum för naturturism 2020

Nu har vi öppnat upp anmälan till Forum för naturturism som i år hålls den 10 november Branschträffen för naturturism