Naturturismföretagen

Unikt naturnära boende – en kunskapsserie

Naturnära boende

Trädkoja, jumbojet, fyrtorn, älghotell – möjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna. Ta chansen att inspireras och fördjupa kunskaperna i praktiska frågor kring att bedriva ett unikt boende.

Allt fler gäster letar efter småskaliga unika boenden och naturturism är en viktig reseanledning till Sverige. Naturturismföretagen samarbetar med Region Halland och Visithalland.com och erbjuder en kunskapsserie om att driva ett unikt naturnära boende.

Är du nyfiken på att driva ett sådant boende själv så är det här en möjlighet till att skapa en tydlig bild och en struktur hur processer ser ut från idéstadium till förverkligande.

Om kunskapsserien

Serien pågår från oktober 2023 till mars 2024 och ges digitalt i i fyra delar via Teams, samt ett femte tillfälle som är ett fysiskt studiebesök. De olika delarna tar upp praktiska frågor så som bygglov och regler, prissättning och marknadsföring, med mera.

Att vara med kostar inget, det spelar ingen roll var i landet du finns och du väljer själv om du vill anmäla dig till alla träffar eller till någon av dem.

Ta chansen att inspireras och lära mer, kanske är ditt nästa steg i entreprenörskapet att utveckla ett unikt boende!

Läs mer om innehållet, vilka datum som gäller och hur du anmäler dig

Här finns också en PDF- fil att läsa mer i

Inspiration

I våras hölls en inledande inspirationsföreläsning som du kan se nedan. I den träffar ni bland andra Camilla Jönsson, Naturturismföretagens generalsekreterare som också driver Nyrups Naturhotell och Robusta äventyr, och Marianne Jordvi, som driver Hotell Sommarhagen, medlem i Naturturismföretagen.

I den inledande inspirationsföreläsningen presenterade företagare som grundat och driver
kända anläggningar i Sverige sina utmaningar, tips och erfarenheter.

Kategori

Taggar

Dela

Fler nyheter